Friday 30 October 2009

Kakarakatsaus kolmannen viikon jälkeen

No jaa, tämä kyllä menee jo lähelle neljännen viikon loppupuolta. Vähän on kehnosti kerennyt päivittelemään (sanan sekä vanhassa, että uudemmassa merkityksessä) koira-asioita tänne, kun on ollut tätä hässäkkätä tässä. Kuitenkin, kolmannen viikon jälkeen painot olivat seuraavasti (syntymäjärjestyksessä siis):

1450g Meg
1200g Glen/Mac
1100g Fly/Shep(!?)
1100g Mac/Glen

Temppurepertuaari on koiraksilla suurentunut valtavasti. Joko sen johdosta, tai siihen johtaen, on Kaiki alkanut leikkimään pikkuisten kanssa ahkerasti. Se on muutenkin huomattavasti enemmän kiinnostunut niistä nyt, kun niistä on jotain älyllisempää haastetta. Leikkivät nuo pikku-terroristit keskenäänkin, vaikka välillä se ei tunnu olevan ihan synkroonissa. Käy nimittäin usein niin, että joku alkaa saalistamaan toista, ja toinen jatkaa paperin pilkkomista tai kiven raapimista tai mitä nyt olikaan tekemässä eikä välitä tuon taivaallista hyökkäävän osapuolen alistamisyrityksistä!

Kuten em. kivimöhkäleestä voi päätellä, on pentuhäkki kokenut rajuja muutoksia. Tämä siis sen takia, että keksivät kiipeillä entisestä pois sontimaan pitkin poikin mattoja. Alkajaisiksi toin Kaikin vanhan pentuhäkin alkuperäisen pentulaatikon sisälle, mutta ei ollut kovin kätevää lukita koko konkkaronkkaa pitkiksi ajoiksi emoltaan piiloon. Haju oli aika mojova kun jätin ne pisimmäksi aikaa keskenään (2 tuntia) ja tulin takaisin kotiin. Oli häkki jäänyt siivoamatta, ja scheissea oli rutkasti. Tästä syystä rakensin 2m x 2m ulkohäkin keskelle olohuonetta, ja kirjoitan tätäkin itse nurkkaan ahistettuna. Täytyy laittaa jossain välissä kuvia häkkijärjestelystä, on ihan hauska viritelmä. Ainakin on pennuilla tilaa, ja Kaiki pääsee niitä katsomaan aina kun tahtoo. Siksi toisekseen siellä on nyt niille paloja peruskalliosta johon raapia kynsiään, sekä kaiken sorttisia kiipeilyvirityksiä jotta tulee ketteriä elukoita!

Kolmiviikkoiskuviakin on, ne vain on Arkkikuvaaja Juhon kamerassa, joten niitä odotellessa. Niissä taisi olla jo vähän enemmän äksöniä, ovat nyt jo melko vilkkaita epeleitä... Pidettiin leimaamispippalot porukalla, ja tytöt helli pentuparat aivan pilalle. Kai ne tätä rataa tottuu ihmisiin ihan hyvin. Eivät ole olleet moksiskaan vaikka on jo pari kertaa ollut talo täynnä immeisiä.

No comments:

Post a Comment