Monday 5 October 2009

Kuulumisia pentulaatikon reunalta

Kaiki on alkanut hamstraamaan kaikenlaista irtotavaraa. Löysin äskettäin pentupesän nurkasta satunnaisen usb-kaapelin, enkä alkuunkaan ymmärrä mitä hyötyä siitä voisi pennuille olla! Ehkäpä tässä on menossa jonkin sortin atk-koulutus? Sanovat että bordercollie on viisas rotu. Ehkäpä seuraava sukupolvi on jo facebookissa.

Muuten pentulassa menee hyvin, pennuilla on oma meininki: syö, nuku, syö. Pientä sukupuolisyrjintää on havaittavissa, Meg tykkää nukuksia omissa oloissaan eikä poikain kanssa läjässä... Toivottavasti kyseessä on sen oma valinta eikä mitään normaalista poikkeavaa. Kaikin kanssa se tuntuu olevan hyvää pataa, ja se lienee tärkeintä tässä vaiheessa. Maitoravintolaan ryömii jok'ikinen jantteri vimmatulla tarmolla, joten hurjaa kasvua on tiedossa! Jäämme seuraamaan Megin meininkiä.

//EDIT: Jatkotarkkailun tuloksena ilmeni, että monesti ensimmäisenä syönyt ryntää vähän matkan päähän yksin nukkumaan. Muut sen sijaan nukahtavat siihen missä sattuvat olemaan. Meg sattuu olemaan usein ensimmäisenä valmis... Suursyömäri.

No comments:

Post a Comment